Te kérdezel - mi válaszolunk

A ViruProtect egy hatékony megfázás elleni szájspray. Annak érdekében, hogy hatékonyan vegye fel a harcot a megfázást okozó vírusokkal, és lerövidítse a megfázás időtartamát, különösen fontos a termék megfelelő alkalmazása. Itt minden információt megtalálhatsz a ViruProtect alkalmazásáról és adagolásáról, továbbá a válaszokat is a ViruProtect-tel kapcsolatban felmerült kérdéseidre.

Mikor alkalmazzam a ViruProtectet?

1. Fertőzés akut kockázata esetén

Különösképpen, ha olyan helyen tartózkodsz, ahol sok ember van egyszerre mozgásban, mint a tömegközlekedés, az óvoda és nagyobb rendezvények, a vírusfertőzés kockázata fokozott lehet. A ViruProtect egy védőréteget képez a szájüreg nyálkahártyáján, mely hatástalanítja a megfázást okozó vírusokat, így megakadályozza azok továbbterjedését és szaporodását a szervezetben.

2. A megfázás első jelei esetén

Használj ViruProtect-et, ha érzed, hogy kapar a torkod vagy viszket belül az orrod. A ViruProtect képes hatástalanítani a nyálkahártyán található vírusokat, s így lecsökkenteni azon vírusok számát, amelyekkel a szervezetednek meg kell küzdenie.

Mit kell figyelembe venni a ViruProtect adagjának meghatározásakor?

A ViruProtect-et naponta hat alkalommal lehet alkalmazni, és minden alkalommal két befújás ajánlott. A ViruProtectet két óránként lehet alkalmazni

Használhatom a ViruProtect-et várandósság idején?

A ViruProtect használata nem ajánlott várandósság és szoptatás idején.

Adhatok ViruProtectet a gyermekemnek?

A ViruProtect felnőtteknél és 4 évesnél idősebb gyermekeknél alkalmazható.

Tudományosan bizonyított a ViruProtect hatékonysága?

Igen, a ViruProtect hatékonysága klinikailag bizonyított.